Thursday, December 16, 2021

Fördelar med mobiltelefoner uppsats

Fördelar med mobiltelefoner uppsatsCybermobbning 6. Du kan göra affärer och du kan lära dig nya saker med en internetuppkopplad mobil enhet. Deadline från 3 timmar. Och slutligen, som student kan du möta en enorm studieförlust. Användare rekommenderas ofta att inte använda en laddad telefon för att undvika sprängning eller skada, fördelar med mobiltelefoner uppsats. Schema, program och bilder till berörd person direkt. Och du kommer att få samma resultat och utdata på mobiltelefonen.

Fler uppsatsprov om ämnetHär är introduktionen till mobiltelefonuppsatsen. Om du använder mobiltelefonen måste du känna till vikten av mobiltelefon i vårt dagliga liv. Nedan följer en uppsats om mobiltelefonens fördelar och nackdelar som kommer att diskutera användningen av missbruk av mobiltelefoner i det moderna livet. Denna mobiltelefonuppsats med citat är för elever i klass 12 och examen. Det finns några fler engelska uppsatser för studenter som gillar att förbereda engelska uppsatser för andra året med citat. Den moderna tiden är en era av kommunikation. De senaste kommunikationsmedlen har förvandlat hela världen till en global by. Med tillkomsten av fördelar med mobiltelefoner uppsats telefon har avstånden blivit meningslösa.


Det har säkerställt den omedelbara kopplingen mellan städer, länder och kontinenter, dygnet runt, utan dröjsmål, fördelar med mobiltelefoner uppsats. För några år sedan var en mobiltelefon bara en statussymbol men, fördelar med mobiltelefoner uppsats, nu det fördelar med mobiltelefoner uppsats bli en del av vårt liv. Det är mycket bekvämt och användbart för våra sociala, politiska och ekonomiska aktiviteter. Ungdomar är mycket fascinerade av mobilens charm. Det erbjuder dem flerdimensionella nöjen och faciliteter, fördelar med mobiltelefoner uppsats. De njuter av melodiösa ringsignaler, färgglada tapeter och intressanta spel. De får kontakt med sina vänner via SMS och MMS. Mobiltelefonerna kommunicerar sina känslor, önskemål och önskemål inom några sekunder.


Dessutom är olika funktioner och mjukvaror för mobiltelefoner som ordbok, kalkylator, stoppur, tidklocka, påminnelse, etc, mycket användbara för eleverna. Mobiltelefonen spelar en viktig roll i social och politisk interaktion. Politiska ledare, arbetare och sociala organisationer fördelar med mobiltelefoner uppsats använda den för att samordna sina aktiviteter. Det sparar tid och håller dem väl uppkopplade hela tiden. Jag överför information, data, beställningar. Schema, program och bilder till berörd person direkt. Den är lätt att bära och håller oss i kontakt med hela världen hela tiden.


Det är mycket användbart i en nödresa. Det hjälper mycket när en person möter svårigheter eller problem på vägen. Han kan enkelt och lätt informera sina vänner och släktingar med hjälp av denna underbara pryl. Det är också mycket användbart inom handel, affärer och handel. Banker och olika ekonomiska organisationer tillhandahåller olika faciliteter till sina kunder via mobiltelefonen. Det hjälper dem att kontrollera sitt saldo och överföra sina insättningar utan att slösa tid. Det har kopplat samman näringslivet över hela världen. Företag kan fråga om priserna på varor som produceras i avlägsna delar av världen. De kan enkelt ta bort affärsmissförstånd och tvivel genom ett mobilsamtal.


Trots ett antal fördelar med en mobiltelefon finns det också några nackdelar om den vårdslös användning. För det första skapar mobiltelefonen snobbkulturen i samhället. Framförallt, fördelar med mobiltelefoner uppsats, ungdomar har en vurm för nya modeller av mobiltelefoner. De slösar pengar och tid på dess vårdslösa användning. Andrafördelar med mobiltelefoner uppsats mobil används också mycket effektivt i omoraliska och kriminella aktiviteter. Brottslingar använder det i olagliga handlingar som rån, samfällighet, kidnappning, kapning, terrorism, etc. Fourits höga klockor stör den fridfulla atmosfären i moskéer, kyrkor, bibliotek, klassrum och sjukhus. Fifthit missbrukas för att störa andra med missade samtal och nonsensmeddelanden.


På grund av dess betydelse i modern tid, blir mobiltelefonen populär mycket snabbt. Miljontals människor använder det dagligen. Hundratals senaste modeller av mobiler introduceras varje år. Flera mobilföretag har konfigurerat sina nätverk i Pakistan. De erbjuder olika funktioner och faciliteter till sina abonnenter till lägsta möjliga priser för sina konkurrenter. Utan tvekan är en mobiltelefon väldigt användbar om den används på rätt sätt och klokt. Det är en sändare och mottagare kombinerade i en enhet. Det fungerar som en bärbar eller trådlös telefon Mobiltelefoner har blivit mycket populära bland massorna under denna tid.


Antalet mobiltelefonanvändare ökar varje år. I början var priserna på mobiltelefoner ganska höga. Endast en liten grupp stora företagare kunde njuta av mobiltelefontjänster. Sedan så småningom sänkte leverantörerna priserna på mobiltelefoner och nätverksåtkomst. Således nådde mobiltelefontjänster en stor kommersiell framgång. Mobiltelefonerna har revolutionerat livet. De har visat sig vara mycket användbara och fördelaktiga. De säkerställer snabb kommunikation. De gör underverk inom näringsliv, kultur, handel och handel.


De har ökat produktiviteten. Människor kan kontakta varandra när de vill och var de än är. Mobiltelefonerna har förbättrat säkerheten för människor. Tidigare kunde människor bara kontakta polisen och andra säkerhetstjänstemän på trådbaserade telefoner. Men om ledningen kopplades bort kunde kommunikationen förhindras. Och en sådan typ av frånkoppling i telekommunikation kan resultera i allvarlig skada. Men nu kunde inget sådant hinder hindra den snabba kommunikationen mellan allmänheten och säkerhetstjänstemän. Nu känner sig människor trygga hemma, på vägen eller i öknen. Mobiltelefonerna har gjort livet enkelt och trevligt. Människor kallar in läkare eller tekniker på vilja. De behöver inte gå ut på jakt efter dessa personer.


När de sitter hemma får de sina saker lagade, mat serverad och saker är gjorda, fördelar med mobiltelefoner uppsats. Detta sparar också tid och gör livet bekvämt. Mobiltelefoner är en uppenbar orsak till tidsslöseri. Vanligtvis, fördelar med mobiltelefoner uppsats, människor ses upptagna med att spela spel, lyssna på musik, använda internet, fördelar med mobiltelefoner uppsats, skicka meddelanden och chatta i timmar i mobiltelefoner, vilket inte är bra för hälsan och inte heller bra moraliskt. Mobiltelefoner har påverkat våra ungdomar negativt, fördelar med mobiltelefoner uppsats.


De unga studenterna faller offer för charmen med mobiltelefoner istället för att ta hänsyn till sina studier och slösar bort sin tid på värdelösa aktiviteter. Den ödesdigra effekten av mobiltelefoner på din ungdom är att de spåras ur från livets dygdiga väg. De faller offer för moralisk korruption. För vem är de kostnadsfria mobiltjänstpaketen efter midnatt? Är de avsedda för affärsmän, handlare eller läkare? Nej, alla sover vid denna timme på natten utom djävulens lärjungar. Moraliskt förfall, olaglig kärlek och upproret från våra kulturella traditioner är det enda resultatet av alla sådana mobiltjänstpaket.


Mobila celler har blivit en klar orsak till laglöshet. De oregistrerade mobilanslutningarna har gett upphov till kriminell verksamhet i samhället. Seneca, en romersk filosof säger:. Mobiltelefoner fördelar med mobiltelefoner uppsats också en orsak till buller. De höga ringsignalerna stör allmänheten. Mobilsamtalen avleder doers uppmärksamhet från deras verkliga fokus. Ingen skulle kunna göra sitt jobb med full uppmärksamhet om mobilen inte är avstängd. Regeringen bör tvinga allmänheten att hålla sina mobiler på den tysta profilen för att förhindra buller. Mobiltelefoner har orsakat en onödig börda på landets ekonomi.


En stor del av utländsk valuta spenderas på import av mobiltelefoner. Detta påverkar produktiviteten och användbarheten av utländsk valuta. Efter att ha diskuterat fördelar och nackdelar med att använda mobiltelefoner i ovanstående diskussion avslöjar det faktum att mobiltelefoner är en välsignelse endast för dem som verkligen är i behov av dem. e affärsmän, läkare, handlare etc. Men de är en förbannelse för de fattiga och speciellt ungdomsstudenterna eftersom de slösar bort sin tid och sina pengar. Uppsats om mobiltelefon är viktig ur synvinkel Examination av olika klasser. Däremot kan eleverna fördelar med mobiltelefoner uppsats besök Science, an Enemy of Man Essay. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Hem Engelska uppsatser Uppsats om mobiltelefon med disposition och offerter.


Innehållsförteckning visar.

provuppsatsutbildningMen han tror att hans arbete har blivit lättare sedan han fick en mobiltelefon eftersom han inte behöver använda telefonkiosker för att ringa sin familj och hans föräldrar kan ringa honom när som helst. Dessutom har tekniken som tillhandahålls med mobiltelefoner gjort livet enklare. Mobiltelefoner är inte bara telefoner; de kan också inkludera kameror, kalendrar, väckarklockor och andra enheter för att göra livet enklare. De senaste mobiltelefonerna kan till och med användas som fickdator. Mobiltelefonanvändare kan ansluta till Internet och kolla sin e-post. Till exempel, sedan jag fick min nya mobiltelefon behöver jag inte bära min bärbara dator med mig, utan istället kan jag använda min mobiltelefon. Jag kan chatta med vänner, skicka e-post och skriva anteckningar; spelar in föreläsningar och till och med ladda ner filer från Internet. Sist men inte minst förser många föräldrar sina barn med mobiltelefoner av säkerhetsskäl.


Snabbuppringningsalternativet i mobiltelefoner låter människor kontakta nödnummer genom att trycka på en knapp. Till exempel har min yngre syster haft en mobiltelefon sedan hon var nio år. Om hon stöter på några problem kan hon enkelt kontakta mina föräldrar. Likaså kan mina föräldrar ringa henne om de behöver prata med henne. För många föräldrar är en mobiltelefon ett bekvämt sätt att kontakta sina barn. Sammanfattningsvis, för många människor har mobiltelefoner blivit en viktig del av det dagliga livet. Möjligheten att kommunicera med en mobiltelefon, tillsammans med dess andra funktioner, har gjort livet enklare. Men mobiltelefoner kan skada användarens hälsa. Långvarig användning av mobiltelefoner kan skada hörseln och orsaka vissa typer av cancer. Jag tycker att folk bara ska använda sina mobiltelefoner i nödfall.


Fördelar med mobiltelefoner. I WriteWork. Det sparar också en hel del transportkostnader eftersom vi kan ringa var som helst i världen. Med besparingar av pengar sparar det också tid och energi. Vi kan bara ringa på en sekund genom att betala den billiga mängden räkningar. Konferenssamtal är också ett tillgängligt alternativ där vi kan ringa till 2 eller fler personer åt gången, vilket spelar en viktig roll vid affärsmöten. En annan fördel med mobiltelefoner är att det finns miljontals applikationer tillgängliga i Application-Store som kan göra vårt arbete på en minut.


Vi kan beställa mat, kläder, vitvaror, möbler etc till vår dörr. Alla dessa applikationer höjer vår levnadsstandard och är också användbara vid hantering av tid. Även andra applikationer som Kalkylator, Torch, Calendar, G-mail, E-Mail, Kartor och navigering, andra viktiga verktyg gör vårt liv väldigt enkelt. Mobiltelefoner med hjälp av internetuppkoppling utvecklar och uppmuntrar flera sociala rörelser som-. Kvinnor kan höja sin röst mot all form av utnyttjande med hjälp av internet. Det bästa exemplet är ME-TOO-rörelsen. Kvinnor kan också lägga ut sina åsikter på internet, vilket kommer att hjälpa till i deras personlighetsutveckling och ge dem inspiration att kämpa mot fel ondska som hemgift, våldtäkt, etc.


Det uppmuntrar och utvecklar också de politiska rörelser genom vilka vi lär känna politiska partiers verkliga motiv, antingen giriga eller för välfärd. Genom aktiva sociala medier lär människor känna verkligheten hos olika politiska partier och därför använder de sin rösträtt på ett korrekt sätt. Mobiltelefoner och datorer gör e-förvaltning komplett. Människor kan enkelt hitta information om administration på en minut. Vi kan utföra vårt administrationsarbete i mobiltelefoner som att betala av räkningar, domstolsrelaterat arbete, etc. Politisk, ekonomi, teknisk, skönhet, etc.. alla typer av nyheter är tillgängliga bara med ett klick.


Så, mobiltelefoner uppdaterar oss också med varje detaljnyhet som förekommer över hela världen. Det sparar kostnaden för tidningen, transportkostnad, administrationskostnad, undervisningskostnad och många fler. Så totalt sett finns det många fördelar med mobiltelefoner om vi använder dem på bästa sätt. Men som vi vet finns det två sidor av mynt, det finns också nackdelar med mobiltelefoner, som diskuteras nedan i uppsatsen om fördelar och nackdelar med mobiltelefoner. Tonåringar istället för att studera, slösar alltid bort sin tid på mobiltelefoner. Spel, låtar och sociala medieplattformar som Facebook, Whatsapp, Instagram äter alla barns värdefulla eller användbara tid.


Stort engagemang av ungdomar och tonåringar i mobila aktiviteter ledde till slöseri med sammanlagd tid och deras värdefulla sinne. Ett enormt slöseri med tid innebär- ingen utbildningsverksamhet och detta ledde till arbetslöshet i ekonomin. Därför hindrar det ekonomisk tillväxt. Låg ekonomisk tillväxt ledde till en nedgång i BNP-tillväxten. Så stor användning av mobiltelefoner i icke-pedagogisk verksamhet är ett tecken på fara för en ekonomi. På grund av att de var involverade i improduktiva aktiviteter i mobiltelefoner ledde det till stort slöseri med tid och energi. Onödiga chattar på sociala medier med vänner eller dålig vana att bli uggla på sociala medier, ledde definitivt till förlusten av värdefull tid som en annan klok investerar i många produktiva aktiviteter.


Det är ett vanligt problem hos alla ungdomar att på grund av att de fastnat i mobiltelefoner blir deras personlighet oförskämd dag för dag. När de blir fast beroende av MONE, skadas deras nervsystem. Oförskämd personlighet kan ta formen av vilken typ av brott som helst. Vi är alla bekanta med det faktum att tusentals människor - miste livet när de körde medan de använde mobiltelefoner. Det finns också många hälsorelaterade problem på grund av användningen av mobiltelefoner. Några av hälsoproblemen är-. En annan nackdel med mobiltelefoner är de enorma utgifterna för den.


Som vi vet är tekniken alltid uppdaterad i naturen. Så när tekniken uppdateras har vi inget annat val än att köpa de nya. Betyder att när nya mobiltelefoner kommer på marknaden med nya funktioner - det lockar oss och därmed enorma utgifter för nya telefoner. Dessutom är mobiltelefoner icke biologiskt nedbrytbara till sin natur, vilket innebär att vissa av dess delar inte kan återvinnas. Antyder att det också skadar eller försämrar vår naturliga cykel. En annan farlig nackdel med mobiltelefoner är att den främjar falska nyheter på internet. Många antinationella meddelanden sprider sig över hela världen, vilket har haft många negativa effekter.

No comments:

Post a Comment