Friday, February 11, 2022

Essäer om indisk kultur

Essäer om indisk kultur



Craddock Läs mer Förstå hinduismen Av Shri Swaminarayan Mandir, Neasden, London 18 april, Indiens nationella språk är hindi, även om det har cirka 22 officiella språk i Indien i dess olika stater och territorier och andra språk talas dagligen. Berättelser om Bharat 1 - Guru, Ganga Saptami, essäer om indisk kultur, Sambhaji Maharaj Läs mer DHARI DEVI Shakti Sthal Srinagar, DEV BHOOMI Läs mer Vad betyder ordet DANAM Läs mer





Beräkna ditt pris



Hem » Indisk kulturuppsats. Indiens kultur indikerar tankar, övertygelser, seder och socialt beteende hos människorna i samhället; det antyder hur människor lever i samhället. I den här artikeln Essä om indisk kulturessäer om indisk kultur, vi hade tillhandahållit uppsatserna i olika ordgränser, som du kan använda efter ditt behov:. De väsentliga komponenterna i den indiska kulturen är gott uppförande, artighet, anständig kommunikation, värderingar, övertygelser, värderingar etc. Den rikedom av solidaritet mellan människor med olika kulturer och traditioner har gjort Indien till ett unikt land. Människor med olika religioner skiljer sig åt i sitt språk, mattraditioner, ritualer osv, essäer om indisk kultur. Indiens nationella språk är hindi, även om det har cirka 22 officiella språk i Indien i dess olika stater och territorier och andra språk talas dagligen.


Enligt historien har Indien erkänts som födelseplatsen för religioner som hinduism och buddhism. Indiens stora befolkning tillhör hinduismen, andra former av hinduism är shaivism, shaktism, vaishnavism, etc. Indisk kultur har vunnit enorm popularitet över hela världen och anses vara den äldsta och mycket intressanta kulturen i världen. Människor med olika kulturer och traditioner som bor här är socialt beroende av varför essäer om indisk kultur band i mångfalden av religioner finns. Människor föds in i olika familjer, kaster, subkaster och religiösa samfund lever i fred och återhållsamhet i en grupp.


De sociala banden för människorna här är långvariga; alla har en bra känsla för sin hierarki och en känsla av respekt, respekt och rättigheter gentemot varandra. Människor i Indien är mycket hängivna sin kultur och kan goda sätt att upprätthålla sociala relationer, essäer om indisk kultur. Olika religioner folk har sin egen kultur och tradition i Indien, de har essäer om indisk kultur festival och mässa, och de firar enligt essäer om indisk kultur deras ritualer. Människor följer en mängd olika matkulturer som vispat ris, bröd ole, bananchips, poha, potatis papad, puffat ris, upma, dosa, idli, socker, etc.


Människor från andra religioner har olika mat som seviyan, biryani, såsom tandoori, bockhornsklöver, etc. Indien är ett rikt land essäer om indisk kultur där människor lever i sitt eget lärande, och vi respekterar vår indiska kultur väldigt mycket. Kultur är allt, med andra idéer, seder, sätt att hantera, konst, hantverk, religion, matvanor, essäer om indisk kultur, mässor, festivaler, musik och dans är en del av kulturen. Indien är ett stort land med en hög befolkning där människor från olika kulturer lever med en unik kultur. Några av de stora religionerna i landet är hinduism, kristendom, islam, buddhism, jainism, sikhism och zoroastrianism.


De observerar och följer olika seder och traditioner enligt sina respektive religioner. Vi firar våra högtider enligt deras egna ritualer, håller fasta, badar i Ganges heliga vatten, tillber och ber till Gud, sjunger rituella sånger, dansar, äter en utsökt middag, bär färgglada kläder och gör en massa aktiviteter. Vi firar också några nationella festivaler genom att blanda olika sociala evenemang som Republic Day, Independence Day och Gandhi Jayanti, essäer om indisk kultur. I olika delar av landet firar människor av olika religioner sina högtider med stor entusiasm och iver.


Vissa evenemang som Gautam Buddha Buddha PurnimaLord Mahavir födelsedag Mahavir JayantiGuru Nanak Jayanti Guruparvaetc. hyllas gemensamt av människor från många religioner. Indien är ett land känt för sina olika kulturdanser som klassiska Bharat Natyam, Kathak, Kathakali, Kuchipudi och folklore per region. Punjabiserna njöt av Bhangra, Gugrati njöt av Garba, Rajasthanis njöt av Ghoomar och assameserna njöt av Bihu, medan Maharashtrian njöt av Lavani. Indien är ett land med rik kultur och arv där människor har mänsklighet, tolerans, enhet, sekularism, starka sociala band och andra goda egenskaper. Indien är ett land med stora legender där stora människor föddes och essäer om indisk kultur inspirerande personligheter, inspirera oss. Han berättade för oss att alla människor på denna jord är hungriga efter kärlek, respekt, omsorg och respekt; om du ger dem alla, så kommer de säkert att följa dig.


Gandhiji trodde alltid på icke-våld och faktum är att han en dag lyckades få Indien självständigt från brittiskt styre. Indien är inte ett land av skilda män och kvinnor, kaster och religioner, men det är ett land av enhet där människor av alla led och trosuppfattningar lever tillsammans. Människor i Indien är moderna essäer om indisk kultur följa alla förändringar enligt den moderna eran, men de är fortfarande i kontakt med sina traditionella och kulturella värderingar. Det sociala systemet i Indien är fantastiskt där människor fortfarande lämnar i en stor gemensam familj med farföräldrar, farbröder, mostrar, farbröder, tau, kusiner, systrar, etc. Därmed, essäer om indisk kultur, människor här är födda om sin kultur och tradition. Lär dig in. Indien är essäer om indisk kultur äldsta civilisationen i världen där människor fortfarande följer sin uråldriga mänsklighetskultur.


Kultur är hur vi behandlar andra, hur mjuka vi reagerar på saker, vår förståelse för värderingar, moral, essäer om indisk kultur och övertygelser. Därför behandlar varje barn här andra väl, eftersom han redan visste om föräldrars och morföräldrars kultur. Här kan vi se kultur inom allt som dans, mode, artisteri, musik, beteende, sociala normer, mat, arkitektur, klädsel etc. Indien är en stor smältdegel med olika föreställningar och metoder som födde olika kulturer här. Ursprunget till olika religioner här är uråldrigt i cirka fem tusen år, och man tror att hinduismen härstammar från Veda.


Alla hinduiska skrifter är skrivna på det heliga sanskritspråket; man tror också att jainismen har forntida ursprung och funnits i Indusdalen. Buddhism är en annan religion som har sitt ursprung i landet efter Lord Gautama Buddhas lära. Kristendomen fördes senare hit av fransmän och britter som regerade under en lång tid i nästan två århundraden. På så sätt har olika religioner sitt ursprung i antiken eller på något sätt förts in i detta land. Men människor av alla religioner lever här i fred utan att påverka deras ritualer och övertygelser. Tidernas mångfald har kommit och gått, men ingen var så mäktig att den förändrade inflytandet från vår verkliga kultur, essäer om indisk kultur.


Den yngre generationens kultur är fortfarande kopplad till de äldre generationerna genom navelsträngen. Vår etniska kultur lär oss alltid hur vi ska bete oss bra, respektera äldre, ta hand om hjälplösa människor och ändå hjälpa behövande och fattiga människor. Det är vår religiösa kultur att hålla fast vid, dyrka, essäer om indisk kultur, erbjuda Ganga vatten, hälsa solen, rör vid fötterna på de äldre i familjen, gör yoga och meditation dagligen, ge mat och vatten till de hungriga och handikappade. Läs också 1. Essä om Indien 2. Nationell integration 3. Värdeutbildning 4. Uppsats om sociala medier. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Indien står inför problemet med korruption på olika nivåer, det håller på att förstöra.


Hem Uppsatstal Slogans Vanliga frågor. Lämna en kommentar Avbryt svar Kommentar Namn E-post Webbplats Spara mitt namn, e-postadress och webbplats i den här webbläsaren för essäer om indisk kultur nästa gång jag kommenterar. Lämna detta fält tomt. Läs nästa artikel





uppsatshjälp online



Indiens nationella språk är hindi, även om det har cirka 22 officiella språk i Indien i dess olika stater och territorier och andra språk talas dagligen. Enligt historien har Indien erkänts som födelseplatsen för religioner som hinduism och buddhism. Indiens stora befolkning tillhör hinduismen, andra former av hinduism är shaivism, shaktism, vaishnavism, etc. Indisk kultur har vunnit enorm popularitet över hela världen och anses vara den äldsta och mycket intressanta kulturen i världen. Människor från olika kulturer och traditioner som bor här är socialt beroende av varför det finns starka band i mångfalden av religioner. Människor föds in i olika familjer, kaster, subkaster och religiösa samfund lever i fred och återhållsamhet i en grupp.


De sociala banden för människorna här är långvariga; alla har en bra känsla för sin hierarki och en känsla av respekt, respekt och rättigheter gentemot varandra. Människor i Indien är mycket hängivna sin kultur och kan goda sätt att upprätthålla sociala relationer. Olika religioner folk har sin egen kultur och tradition i Indien, de har sin festival och mässa och de firar enligt sina ritualer. Människor följer en mängd olika matkulturer som vispat ris, bröd ole, bananchips, poha, potatis papad, puffat ris, upma, dosa, idli, socker, etc.


Människor från andra religioner har olika mat som seviyan, biryani, såsom tandoori, bockhornsklöver, etc. Indien är ett rikt land av kulturer där människor lever i sitt eget lärande, och vi respekterar vår indiska kultur väldigt mycket. Kultur är allt, med andra idéer, seder, sätt att hantera, konst, hantverk, religion, matvanor, mässor, festivaler, musik och dans är en del av kulturen. Indien är ett stort land med en hög befolkning där människor från olika kulturer lever med en unik kultur. Några av de stora religionerna i landet är hinduism, kristendom, islam, buddhism, jainism, sikhism och zoroastrianism.


De observerar och följer olika seder och traditioner enligt sina respektive religioner. Vi firar våra högtider enligt deras egna ritualer, håller fasta, badar i Ganges heliga vatten, tillber och ber till Gud, sjunger rituella sånger, dansar, äter en utsökt middag, bär färgglada kläder och gör en massa aktiviteter. Vi firar också några nationella festivaler genom att blanda olika sociala evenemang som Republic Day, Independence Day och Gandhi Jayanti. I olika delar av landet firar människor av olika religioner sina högtider med stor entusiasm och iver. Vissa evenemang som Gautam Buddha Buddha Purnima, Lord Mahavirs födelsedag Mahavir Jayanti, Guru Nanak Jayanti Guruparva, etc. hyllas gemensamt av människor från många religioner.


Två förståsigpåare på vägen Läs mer Kiradu Temples Barmer Av Sanjeev Nayyar 22 mars, Kiradu Temples Barmer Läs mer Pushpendra Singh Ranawat 22 januari, Introduktion till PARSI-kultur och festivaler Av Ishani Gupta 5 januari, Introduktion till PARSI-kultur och festivaler Läs mer Reflektioner om hinduphobia A Perspective from a Scholar - Practitioner Av Jeffery D Long 4 januari, Reflections on Hinduphobia A Perspective from a Scholar - Practitioner Läs mer Origin of chess aka Chaturanga Av Pooja Bhatia December 26, Origin of chess aka Chaturanga Läs mer Assam the Land of Devotion av Rajiv Malik 26 oktober, Assam the Land of Devotion Läs mer Mirabai Soulful Love of God Av Mariellen Ward Oktober Mirabai Soulful Love of God Läs mer Ljus- och ljudshow Somnath Av Vimla Patil Juli Ljus- och ljudshow Somnath Läs mer The Giant Dance of Shiva av Shruti Bidwaikar July The Giant Dance of Shiva Läs mer Vad är Dharma Av Swami Narasimhananda March Vad är Dharma Läs mer Tillvägagångssätt för att studera kvinnor i sanskrit buddhistisk narrativ litteratur Av Dr.


Kakali Ghosh December Somnath-templets storslagenhet av Pooja Pandey. Somnath-templets storslagenhet Läs mer Mumbai är en utmärkt förening av det gamla och det nya Av Vimla Patil 06 oktober Mumbai är en utmärkt förening av det gamla och det nya Läs mer Photographic Exhibition Temples of India Av Benoy K Behl. Fotografisk utställning Temples of India Läs mer Början av elddyrkan och dess vördnad i indisk kultur Av Vimla Patil Juli Början av elddyrkan och dess vördnad i indisk kultur Läs mer Om mannen som kände oändligheten Av Ajit Balakrishnan juni Om mannen som visste infinity Läs mer Vårt kulturella arv och Bharatvarsh Av R. Upadhyay May Our Cultural legacy and Bharatvarsh Läs mer Kulturella föräldralösa barn - indianer skäms över sitt eget arv Av generalmajor Mrinal Suman April Kulturella föräldralösa barn - indianer skäms över sitt eget arv Läs mer Draupadi - En komplex resa genom Dharma, status och makt Av Koral Dasgupta November Draupadi - A Complex Journey through Dharma, Status and Power Läs mer Santhara - Civilizational ethos vs Canon Law Av Sandhya Jain.


Santhara - Civilizational ethos vs Canon Law Läs mer Vedisk sång och dess relation till indisk musik av Dr. Subhadra Desai Juli Vedisk sång och dess relation till indisk musik Läs mer Varför gör vi i indisk kultur Av Vedanta Kesari April Varför gör vi i indisk kultur Läs mer Indisk kulturs under av Swami Vivekananda April Indisk kulturs underverk Läs mer Kärnaspekter av Indisk kultur av KS Viswanath April Kärnaspekter av indisk kultur Läs mer Unik indisk kultur Av KS Subramaniyam April Unik indisk kultur Läs mer Indisk kulturs andliga grund av Swami Brahameshananda Mars Indisk kulturs andliga grund Läs mer Indisk kulturs ursprung av nvc swamy March Ursprunget till indisk kultur Läs mer Indisk kultur och indisk ungdom Av Aravindan Neelkandan March Indisk kultur och indisk ungdom Läs mer Bhakti i indisk kultur Av Swami Lakshmidharananda March Bhakti i indisk kultur Läs mer Den indiska traditionen att respektera och Firar mat av Probal Ray Choudhury March Den indiska traditionen att respektera och fira mat Läs mer är indisk kultur andlig av Swami Dayatmananda March är indisk kultur andlig Läs mer Meningen av Samskriti eller kultur Av Swami Harshananda March Meningen av Samskriti eller kultur Läs mer Dharma , grunden för indisk kultur Av Swami Sakhyananda March Dharma, grunden för indisk kultur Läs mer Indisk kultur - dess tidlösa charm och tidlösa tilltal Av Vedanta Kesari March indiska kulturen - dess tidlösa charm och tidlösa tilltal Läs mer Kvinnor och andlighet i den hinduiska traditionen Av TS Rukmani Januari Kvinnor och andlighet i den hinduiska traditionen Läs mer Gudomligt äktenskap - Meenakshi Temple Madurai Av Benoy K Behl December Gudomligt äktenskap - Meenakshi Temple Madurai Läs mer The Divine Search - the Baul Singers of Bengal Av Benoy K Behl December The Divine Search - the Baul Singers of Bengal Läs mer Darshan of the Divine - Chola Bronzes Av Benoy K Behl December Darshan of the Divine - Chola Bronzes Läs mer Women and Environment Conservation Av Dwaita Hazra November Kvinnor och miljövård Läs mer Kunskapssuperkraften Av Shyam Sunder November Kunskapssupermakten Läs mer Todai-ji-klostret Sammanslagning av indojapansk andlighet Av Sanjay Rao Oktober Todai-ji-klostret Sammanslagning av indojapansk andlighet Läs mer Eclipse - Ancient Indian Perspective av D.


Hari och D. Hema Hari October Eclipse - An Ancient Indian Perspective Läs mer Kali Yugas verklighet av Bhaskar Menon September Kali Yugas verklighet Läs mer Kan vi rädda det odödliga Ganga Av KP Prabhakaran Nair Juli Kan vi rädda det odödliga Ganga Läs mer Jallikattu och den rosa revolutionen av Sandhya Jain June Jallikattu och den rosa revolutionen Läs mer Kvinnor Siar-helgon i Indien och deras sånger av Dr. Subhadra Desai May Women Siar-helgon i Indien och deras sånger Läs mer Ramayana - The Game of Life Av Shubhavilas Das February Ramayana - The Game of Life Läs mer Vad indiska ungdomar behöver veta om indisk kultur av M Pramod Kumar Januari Vad indiska ungdomar behöver att veta om indisk kultur Läs mer Vad Indien kan lära av Vidya Balan Av Sanjeev Nayyar Januari Vad Indien kan lära av Vidya Balan Läs mer Essence of Womanhood in India Av Swami Sandarshanananda December Essence of Womanhood i Indien Läs mer Några frågor om Mahabharata och förtydliganden av T.


Några frågor om Mahabharata och förtydliganden Läs mer Nandi Bull - Det mystiska och okända templet Av Tanya Raj Oktober Nandi Bull - Det mystiska och okända templet Läs mer Himalaya-tragedin - Är Kalidasa-profetian sanning av Dr. Kusum Vyas juli Himalaya-tragedi- Är Kalidasa-profetiorna besannade Läs mer Bhagavatpada Sankara och Dasanami Tradition Av Choodie Shivaram Juli Bhagavatpada Sankara och Dasanami Tradition Läs mer Olika delar av Indien bidrog till dess religiösa liv Av Sanjeev Nayyar Juli Olika delar av Indien bidrog till dess religiösa Livet Läs mer Rudra tandava från Ardhnarishwar Av Sandhya Jain Juli Rudra tandava från Ardhnarishwar Läs mer Kedarnath-Wrath of the Devas Av Sanjeev Nayyar June Kedarnath-Wrath of the Devas Läs mer Diagnostisera och avhjälpa efterblivenhet av Madhu Kishwar June Diagnostisera och avhjälpa efterblivenhet Läs mer HR och CE river templet från Vijayanagar-eran Av Gomathi Chetty June HR och CE river templet från Vijayanagar-eran Läs mer Shiva-A Confluence of Diverse Traditions Av Subrata Sanyal June Shiva-A Confluence of Diverse Traditions Läs mer India Growth- Kast som socialt kapital av Dr R.


Vaidyanathan June India Growth- Kast som socialt kapital Läs mer The Heritage of Vaishali Av Vinita Agarwal May The Heritage of Vaishali Läs mer Ett fantastiskt fenomen kallat Kumbha Mela Av Swami Ishadhyanananda May Ett fantastiskt fenomen som kallas Kumbha Mela Läs mer Sri Lankas reflektioner -A Response To Hoole Av Romesh Jayaratnam May Sri Lankas Reflections on Siva-A Response To Hoole Läs mer Valentine Love - Indian Ishstyle Av Seema Burman February Valentine Love - Indian Ishstyle Läs mer Etymologi av Samantabhadri, Prajaparamita, Palden Lahmo och Taras namn och parallella Hinduiska gudinnor av Sanjay Rao September Betydelsen av Pitru Paksh, Shraaddh och Tarpan av T.


Sethumadhavan September Dynamics of Moral and Justice in the Smritis Av Swami Samarpananda August Dynamics of Moral and Justice in the Smritis Läs mer Demystifying Caste Av Sanjeev Nayyar Augusti Demystifying Caste Läs mer Alavandar- En kung och ett heligts ära av Sangeeta Venkatesh Augavandar The Glory of a King and a Saint Läs mer URSPRUPPET TILL SAREE Av Vimla Patil Juli Det föga kända fågellivet i Konkan Av Atul Sathe Juli Det föga kända fågellivet i Konkan Läs mer Är Panchatantra bara sängdagshistorier Av Ram Lingam Juli är den Panchatantra bara sängdagshistorier Läs mer Men hur är det med originalet Satyameva Jayate Av Ram Lingam June Men hur är det med originalet Satyameva Jayate Läs mer Indianer och européer -delade eller förenade av DNA Av Rakesh Krishnan Simha June Indianer och européer -delad eller förenad av DNA Läs mer TEN Architectural wonders of India Av Vimla Patil.


TEN arkitektoniska underverk i Indien Läs mer Ravana, Atma-Linga och Murdeshwara av T. Sethumadhavan Januari Mahabharatas relevans Av Dr Narendra Kohli December Relevansen av Mahabharata Läs mer När Amrit eller nektar kommer till jorden av Vimla Patil Oktober När Amrit eller nektar kommer till jorden Läs mer Puratan Shivalaya i Ambernath Maharashtra av Vimla Patil September Puratan Shivalaya i Ambernath Maharashtra Läs mer Heliga symboler i indisk kultur av Vimla Patil September Heliga symboler i indisk kultur Läs mer Kokosnöt - Frukt av lyster i indisk kultur Av Vimla Patil September Kokos - Frukt av lyster i indisk kultur Läs mer Hur mycket vet vi om Indiens grottarkitektur Av Vimla Patil August Hur mycket vet vi om Indiens grottarkitektur Läs mer Chidambaram-templet och Podu Dikshitars Av TR Ramesh August Chidambaram-templet och Podu Dikshitars Läs mer Vad säger din BINDI om dig Av Ram Lingam Juli Vad säger din BINDI om dig Läs mer Indien är hem för vilda elefanter - den största asiatiska elefantpopulationen i världen Av Vimla Patil Juli South Indian Bronzes- Masterpieces of Indian Art Av Vimla Patil juli Sydindiska brons- Mästerverk av indisk konst Läs mer Siva- Hans form och kosmisk dans av T.


Siva- His Form and Cosmic Dance Läs mer Evolution of Baidya Community of Bengal - Dess ursprung och utveckling Av Dr. Debnath December Bharat Varsha Indien- en monsunö Av Vimla Patil September Bharat Varsha Indien- en monsunö Läs mer Påfåglarnas dans Av Vimla Patil September Påfåglarnas dans Läs mer Traditionella metoder för vattenskörd och tillämplighet av Manisha Sharma Shahida Khan och Aarti Shah March Durga Saptashati Devi Mahatmyam av T. Sethumadhavan March Durga Saptashati Devi Mahatmyam Läs mer Vithoba från Pandharpur Av Dr Suruchi Pande June Vithoba från Pandharpur Läs mer Saraswati the lost river Av Vimla Patil January Saraswati the lost river Läs mer Förstå hinduismen Av Shri Swaminarayan Mandir, Neasden, London April 18, Understand Hinduism, London Läs mer Andal the Divine maiden Av S Venkatesh juli Andal the Divine maiden Läs mer Eco-religion of the Bishnois of Rajasthan Av Dr Kiran Prasad July Eco-religion of the Bishnois of Rajasthan Läs mer Fem elementära kvinnor av Vimla Patil februari Fem elementära kvinnor läst More Foundations of Indian Culture av Sanjeev Nayyar Juni Foundations of Indian Culture Läs mer Hindukalender av Sanjeev Nayyar.


Hindukalender Läs mer Hinduiska kvinnor som livspartner Av Dr Usha Kapoor August Hur ser västvärlden på indisk kultur Av Vimla Patil Hur ser västvärlden på indisk kultur Läs fler frågor och svar Indisk kultur av Sanjeev Nayyar March Religiös utveckling i Indien av Sanjeev Nayyar april Religiös utveckling i Indien Läs mer Hinduernas heliga träd Av Dr Satish K Kapoor Juli Sju heliga floder Av Vimla Patil March Sju heliga floder Läs mer Sauchas betydelse i våra liv Av Sangeeta Venkatesh Januari Sauchas betydelse i våra liv Läs mer Vinglasets romantik Av Vimla Patil March Religion i Indien.


Fyra religioner som hinduism, sikhism, jainism och buddhism föddes i Indien. I detta land kan en person hitta människor med olika trosuppfattningar. Religion i Indien är en betydande del av dess kultur. Man kan bli förvirrad över hur människor av olika trosriktningar kan leva i fred och harmoni. Indiens konstitution gjorde det möjligt. Religiös tolerans i Indien etablerades genom sedvänjor och lag. Konstitutionen förklarade principen om religionsfrihet. Denna fråga stöder individens eller samhällets frihet att tro på vilken undervisning som helst. Vissa säger att kristendomen i Indien är lika gammal som kristendomen själv. Detta faktum är slående. Historien hävdar att aposteln Thomas instiftade kristendomen på 1:a århundradet e.Kr.


Enligt folkräkningen av , finns det traditionella kulturella värden. Detta ämne är betydelsefullt. Om en person skriver någon uppsats om indisk kultur, bör han nämna denna lysande ritual. Till traditionella kulturella värderingar i Indien hör ett speciellt värde som skiljer sig från andra: att röra vid äldstes fötter. Yngre människor och barn visar respekt och heder till äldre. Uppsats om heder avslöjar helt hederstema. Det är en vanlig gest att röra vid fötterna på äldre i Indien. Ändå är en viktig sak relaterad till denna tradition att en person vars fötter man rör vid måste vara överlägsen i ålder eller andligt fullbordad.


Namaste är det första ordet en person hör när han stiger upp i Indien. Detta är traditionell indisk hälsning. Denna egenskap tillhör också traditionella kulturvärden. Familjestruktur. Traditionell indisk familj är gemensam familj. Det betyder att mer än en generation bor i ett hus. Att bo under ett tak är en unik upplevelse för en person. Farfadern är den främsta auktoriteten i familjefrågor. Även om den här traditionen är gammal och gör att familjebanden blir nära, bryter den upp. De flesta människor i Indien vänder sig till kärnfamiljesystemet.


Båda familjesystemen är avgörande för Indien. Gemensam familj påminner människor om deras traditioner medan kärnfamiljen hjälper dem att gå framåt. Äktenskap i Indien. Sedan evigheter rådde arrangerade äktenskap i Indien. Det kan låta konstigt speciellt för människor från västländer. Idag i Indien har många ungdomar sina äktenskap planerade av föräldrar.

No comments:

Post a Comment